Extranet

Huomio!

Kaikki extranetin käyttäjätunnukset ovat nyt 6-numeroisia. Esimerkiksi jos tunnuksesi oli ennen 12345, voitte nyt kirjautua tunnuksella 112345. Jos tunnuksesi oli ennen 1234, voitte nyt kirjautua tunnuksella 101234. 5-numeroisten tunnuksien eteen lisätään numero 1 ja 4-numeroisten tunnuksien eteen lisätään numerot 10. Voitte myös kirjautua vanhaan extranettiin liitetyn sähköpostin avulla.

Salasana extranettiin on Tammer123 (iso T-kirjain). Salasana on muutettava valintanne mukaiseksi ensimmäisellä kirjautumiskerralla Extranet-valikon Tili-osiosta.

Lisäohjeita extranetin käytöstä saat tästä (PDF-tiedosto)

Jos ette pääse kirjautumaan, niin ottakaa meihin yhteyttä (klo 8-16) numerosta: 020 137 3401

Pahoittelemme extranetin muutoksesta aiheutuvaa vaivaa.

Jos olet Tammermatic Oy:n asiakas, älä rekisteröidy tuosta rekisteröintilinkistä turhaan, sinulle on mahdollisesti jo luotuna käyttäjätili. Ota yhteyttä Tammermatic-yhteyshenkilöösi ja tiedustele asiaa.

Jos olet jälleenmyyjä tai yhteistyökumppani, rekisteröidy päästäksesi extranet-palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen et voi vielä nähdä extranet-sisältöä. Odota että Tammermatic antaa käyttäjätunnuksellesi tarvittavat oikeudet ja ottaa sinuun yhteyttä. Ennen tätä et voi nähdä extranet-sisältöä vaikka kirjautuisitkin sinne.